Posters

Meer informatie over de posters van Artbol en het assortiment. U kunt ook rechtstreeks naar de site van Artbol.nl Klik hier om de collectie direct te bekijken.

Informatie over posters

Posters zijn ontwikkeld met het idee om op een openbare plaats aan de muur te hangen teneinde de aandacht te verkrijgen van voorbijgangers. Over het algemeen bevatten posters zowel tekst als afbeeldingen en deze zin erop ingesteld om de aandacht te trekken van voorbijgangers. Posters werden in het verleden, net zoals in het heden, gebruikt voor diverse doeleinden. Zo worden posters vaak ingezet door adverteerders (bijvoorbeeld evenementen, optredens en reclame voor muzikanten), daarnaast worden posters vaak gebruikt door demonstranten en betogers, dit wordt echter vaak in de vorm van affiches gedaan. Posters worden echter ook vaak gebruikt om kunst en foto’s te reproduceren. Zo zijn er reproducties van vele bekende, en minder bekende, kunstenaars, fotografen en tekenaars. Hieronder volgt een overzicht van posters aangeboden door Artbol.nl. De webshop voor posters of wanneer u een kunstreproductie wilt kopen. Daarnaast biedt Artbol.nl ook een lijstenmakerij aan waar u terecht kunt voor een schilderijlijst, wissellijsten of informatie over het zelf inlijsten van foto’s of kunst.

Vintage posters

Vintage posters zijn geliefd. Niet zo zeer dat vintage betekent dat de posters oud zijn, in tegendeel. Vintage houdt in dat de posters een bepaalde sfeer oproepen. Een sfeer van oude tijden of oude stijlen. Zo kan iets wat gisteren is gemaakt al vintage zijn, puur omdat het een bepaalde (oude styling) sfeer oproept. Het hoeft dus niet oud te zijn zoals bij producten die als antiek bestempeld worden. Klik hier voor meer informatie over het bestellen van vintage posters.

Affiches

Affiches zijn van oorsprong kleiner van formaat dan posters en werden over het algemeen als waarschuwing. Waar een poster vaak gaat over een evenement, concert of optreden is dat bij affiches vaak anders. Zo waarschuwen affiches vaak voor dreigend gevaar of brengen ze voorbijgangers op de hoogte van werkzaamheden. Affiches hebben echter in de loop der tijd een ontwikkeling doorgemaakt waardoor ook deze in het entertainmentcircuit zijn terechtgekomen. Bij Artbol.nl kunt u diverse originele en gereproduceerde affiches bestellen. Bekijk het overzicht op Artbol door op bovenstaande link te klikken.

Film posters

Film posters zijn er al sinds de TV z’n intrede heeft gedaan. Een geweldige manier voor een filmproducent om z’n film in één oogopslag onder de aandacht te brengen bij filmliefhebbers. De meeste filmposters zijn weinig creatief, er zijn echter uitzonderingen op de regel en deze waardevolle uitzonderingen zijn allemaal te koop bij Artbol.nl. Wat dacht u van de film poster van Jaws, één van de meest legendarische films en één van de meest legendarische film posters. De film uit 1975 heeft nu, bijna 40 jaar later nog steeds een horde serieuze fans en bij velen van hun hangt er een film poster van Jaws aan de muren. Net zoals de filmposters van ET, Alien, Star Wars of Scarface. Stuk voor stuk legendarische films waarvan de filmposters bewaard zijn gebleven en te koop worden aangeboden via artbol.nl

Kinder posters

Kinderen halen vaak hun inspiratie uit TV, boeken, tijdschriften en posters. Heerlijk wegdromen bij kinderposters variërend van Walt Disney tot en met kinderposters met paarden, katten, honden en cartoons. Artbol biedt u een ongekend grote hoeveelheid posters voor kinderen.

Zwart wit posters

Zwart wit posters worden steeds vaker verkocht. Oude foto’s of oude glossy foto’s worden in steeds grotere mate op posterformaat gedrukt en verkocht. Vooral foto’s uit de jaren 50 en de jaren 60 zijn geliefd. Artbol heeft een ruimte collectie met zwart wit posters.

Posters inlijsten

Het inlijsten van uw schilderij of van uw poster is makkelijk. Artbol biedt u een ruime keuze uit standaard lijsten en speciaal op maat gemaakte lijsten. Voor elk interieur, voor elke smaak en voor elke prijs is er wel een passende oplossing wanneer u uw foto of schilderij wilt inlijsten. Decoreer samen met Artbol uw muren. Op de website van Artbol kunt u alvast een voorproefje bekijken van alle lijsten. Makkelijk en snel te bestellen en via Ideal te betalen. Betrouwbaar en kundig.

Posters bestellen

Het bestellen van een poster is simpel, net zoals het bestellen van schilderijen of ophangsystemen. De website van Artbol.nl is streng beveiligd en voorzien van alle nieuwe technische snufjes. Betalen van uw bestelling doet u veilig middels Ideal waar u keurig een afschrift van krijgt. Geen verborgen kosten en geen vreemde bankrekeningen of verborgen regeltjes. Een eerlijk product, tegen een eerlijke prijs. Het verzenden van de posters, reproducties en inlijstingen wordt verzorgd door DHL. Dit is de meest eenvoudige, veilige en kostenbesparende manier om uw producten te versturen. De producten worden vervoerd in dozen of kokers, naar gelang de afmetingen van het product. Klik hier om posters te bestellen.

Posters bestellen

Posters of wandversiering kopen

Wanneer u een poster, wandversiering of schilderij wilt kopen dient u rekening te houden met een levertijd van maximaal twee weken. Het betalen van uw order is uitermate simpel. U kunt bij Artbol.nl betalen met creditcard, Ideal, u kunt zelf het geld overmaken / overboeken of u kunt het producten of de producten onder rembours bestellen. Alle door u ingevoerde gegevens worden door Artbol.nl veilig afgeschermd. Artbol.nl zorgt voor een nette en veilige afwerking van uw order en opslag van uw gegevens.

Artbol.nl verstrekt onder geen beding de door u opgegeven informatie aan derden. Wel worden enkele eenvoudige kenmerken bij ons opgeslagen zodat wij weten waar uw interesses liggen zodat wij u in de toekomst relevante producten kunnen laten zien. Mocht u hier echter geen prijs opstellen dan kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice van Artbol.nl.